Svennebanan - slutprojekt 2014

 

Vi är en grupp från Medieinstitutet som nu startar en insamling till vårt slutprojekt: inspelning av en dramaserie vi filmar och efterbearbetar i maj och juni. Produktionen är något vi planerat länge och kommer att ägna resten av våren åt.

 

Då vi alla är studenter är våra ekonomiska tillgångar begränsade, och därför vänder vi oss till dig. Vi är tacksamma för alla bidrag vi kan få, stora som små: varenda krona har betydelse. Om du kan tänka dig att avvara tio kronor är vi mer än glada! Pengarna vi får in kommer att gå till mat till våra 16 skådespelare, inköp av en del rekvisita samt bränsle för att åka mellan våra locations. Nu sitter du kanske och tänker, ”det där låter banne mig som ett spännande projekt, visst kan de få en tia!”  Om så är fallet, klicka iväg en valfri summa till Antonio Tengroth, SEB, clearring- och kontonummer: 5398-29 535 96.

 

Mer om produktionen:
Vårt mål är att göra en dramaproduktion i realityformat. Den handlar om en tävling där deltagarna kommer att ställas inför olika utmaningar och samla poäng för att hålla sig kvar i tävlingen. En efter en kommer deltagarna att röstas ut i en klassisk realityutröstning tills bara en står kvar som Sveriges svenskaste svensk.

 

Syftet med produktionen är att med glimten i ögat utmana synen på vem och vad som egentligen är svenskt. Vi vill få folk att ifrågasätta hur vi ser på vår egen och andras kulturer.

 

Det slutliga målet är att spela in de första två avsnitten/en pilot för att i framtiden kunna sälja den vidare och producera resten av säsongen.

 

 

Tack!

Vi blir hemskt glada om detta inlägg sprids, och gå hemskt gärna med i gruppen Svennebanan 2014 på Facebook. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0