Tystnad...

Tystnaden beror på att jag just nu sitter ca 10 timmar om dagen framför After Effects och svåra uppgifter. Men på söndag ska troligtvis ett fotojobb genomföras - så sen kan jag bjuda på nya foton. Stå ut genom denna tystnad, bättre tider kommer! 

Hon (aka jag) som är bakom kameran...

 
 
Fotograferat av duktiga Elin Kero

Vad man kan finna under Tranebergsbron

 

Oslo 2011

 
Thorvald Meyers gate, strax nedanför Birkelunden. En söndag, efter söndagsloppisen i nämnd park. Det var tider det. Fina fynd. Fina gator. God sushi. Och egentligen en stad utan slut, överallt kunde man hitta ett nytt guldkorn.
 

De dansande under bron (och jakt på kunder!)

 
 
För stunden är foto-schemat lite tomt och det kliar i fingrarna. Jag är hela tiden på jakt efter uppdrag att göra. Vill du ha min hjälp att skapa årets julklapp till familj och släkt? Vill du ha porträttfoton på dig? Kärleksporträtt? Familjefoton? Ska du eller någon du känner kanske gifta sig och behöver fotograf? Kontakta mig: foto@johannakandersson.se så kommer vi fram till ett bra pris. 

Två favoriter


 
Hur gjort det än är, att fotografera träd - så älskar jag foton av just träd. De här två fotona hade jag på min utställning tidigare i år, och det var just de som folk stannade upp vid. Just nu ska jag skrida in i planeringen inför ytterligare en utställning, mer info kommer! 
 
 
 
 

Irland i gråskala

 

Över taken

 
 Att bo på tredje våningen... Från min balkong ser jag första snön singla ner som glitter i solen. Och jag ser magiska solnedgångar. Foto taget förra året!

RSS 2.0